En bra dagslösning för hunden

Har du en hund som inte alls gillar att vara ensam? Kanske flåsar och stressar den upp sig, eller så spenderar den sin tid med att ta sönder allt den kan hitta. Kort sagt kanske det inte är hållbart för dig att lämna din hund hemma ensam om dagarna när du är på jobbet eller skolan. Då passar det perfekt att låta den gå på hunddagis i Mölndal.

Ett hunddagis är lite som ett vanligt dagis för barn, det är samma princip. Hunden behöver inte vara ensam, många gånger får den spendera dagarna med sina hundkompisar. Olika hunddagis arbetar på olika sätt, men i det stora hela finns samma grundtanke. Om din hund går på hunddagis har den möjlighet att gå ut på promenad flera gånger om dagen, ibland kanske till och med leka utomhus i en inhägnad med andra hundar. Dessutom finns ofta möjligheten till att de får aktivering av olika slag. Vissa hunddagis erbjuder också bad, styling och kloklipp till sina dagishundar. Hunden får lära sig hur det är att vara i en grupp av hundar, den lär sig hur den ska vara och anpassa sig efter de andra hundarna. Hur den ska bete sig när den blir tillsagd av andra hundar och hur den ska säga till andra hundar när det är för mycket. Det finns mycket positivt med att lämna sin hund på hunddagis.

När du lämnar in din hund på hunddagis i Mölndal kan du vara trygg med att den har det bra om dagarna. Den behöver inte vara ensam och den får promenaderna som den behöver. Därmed behöver inte du stressa hem på lunchrasten för att ta ut hunden på en promenad. Inte heller behöver du ha dåligt samvete för att hunden är ensam eller inte har det bra. Du kan njuta av din dag medan din hund njuter av sin dag.